Aanmelden???

Achter de schermen zijn we weer bezig met de voorbereidingen voor de jaarlijkse KunstProeverij, die het jaar 2015 gehouden wordt op zondag 26 juli van 12 tot 5 uur.
Twee jaar geleden was er voor het eerst een glaskunstmarkt bij, wat een groot succes bleek te zijn. Ook vorig jaar was dit het geval dus in 2015 doen we dit weer!

De KunstProeverij op het Lesturgeonplein en de glaskunstmarkt op de Kruisbrink, met als verbindingsroute het mooie straatje met de oude boerderijen: De Hoek.
We proberen de Doe- straat weer uit te breiden want er waren vele positieve reacties. Dus dit zetten we voort en breiden uit.

In de DOE-STRAAT kan iedereen aan het werk gaan: b.v. workshops geven, potten bakken, beeldhouwen, hout bewerken, fietsen pimpen, etc.etc.
Je kunt hier de mensen kennis laten maken met je werk en eventueel uitnodigen om het ook eens te proberen. Natuurlijk kun je gelijktijdig eigen werk verkopen!

Op het Lesturgeonplein  blijven we natuurlijk bij ons oude concept: Het culinaire plein te midden van de kring kunstenaars. En natuurlijk is er wederom weer een gezellig stukje muziek te beluisteren.Reden genoeg om u (weer) op te geven voor de KunstProeverij in Vledder.

 De kosten van de overdekte kraam is nog steeds €27,50.

U kunt dus op het Lesturgeonplein staan , of in de DOE-STRAAT!!

Maar we weten dat er zonder kunstenaars geen KunstProeverij kan worden georganiseerd.

Geef u dus zo spoedig mogelijk op.

Dit kan via het volgende e-mailadres: info@annettekiewiet.nl  of info@kunstproeverijvledder.nl

of telefonisch: nr. 06-55335502.

ZOEKEN
AANMELDEN
BEHEER
CONTACT